Omleta lui Andrei

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2012 | 1666 vizualizari

 

Andrei a ochit semintele de dovleac si doreste o omleta cu ele . , sa aiba si branzica si sa nu fie ,, asa, stii , goala '' adica fara ceva carne :D. Cum comanda nu e greu de onorat uite aici :

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 gr branza burduf
  • 100 gr sunca
  • 1 lingura seminte dovleac decojite
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde
  • ardei rosu Kapia
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta lui Andrei:

Incingeti o tigaie teflonata cu putin ulei in ea .

Puneti sunca taiata cubulete si semintele de dovleac .

Deasupra aruncati ouale bine batute cu sare  ,din loc in loc presarati branzica si patrunjel verde .

Serviti cu legumele preferate .

 

TIPS-URI

1

Preparati la foc mic cu un capac deasupra , astfel omleta nu va trebui intoarsa si va ramane aspectuosa .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Omleta lui Andrei 176262
retete culinare - Omleta lui Andrei 176264
retete culinare - Omleta lui Andrei 176265
retete culinare - Omleta lui Andrei 176266
retete culinare - Omleta lui Andrei 176268

COMENTARII (20)

adry88 1

06.09.2012, 11:13

si eu ma alatur

Sim0na 1

06.09.2012, 14:04

n-am mancat pana acum omleta cu seminte de dovleac..

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21