Omleta "pestrita"

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2012 | 3200 vizualizari

 

M-a obsedat o reteta pestrita toata ziua si m-am gandit sa -mi fac si ei propria reteta pestrita, dar de omleta nu de galuste by Panacris.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 felie gogosar
  • 1 castravecior murat
  • bacon
  • 5-6 masline verzi cu ardei
  • putina urda
  • piper
  • sare
  • marar
  • ulei de masline
  • 2 linguri apa minerala
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta "pestrita":

Am tocat ceapa si am pus-o impreuna cu feliile de bacon la prajit cu ulei de masline, in tigaia teflonata, apoi am adaugat castraveciorul feliat, maslinele si gogosarul.

Ouale le-am batut, am adaugat apa minerala si mararul tocat si le-am pus peste amestecul din tigaie. 

Urda am asezat-o pe platou si am rasturnat omleta peste ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta "pestrita"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 15:32

RuxyRux 1

07.08.2012, 18:32

Ce bine suna

Merisor 1

08.08.2012, 18:49

Ruxy, o sa fie o moda sa impestritam retetele pe aici
Gabytza

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv cu sunca si masline