Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
stiu ca este atat de banal orezul cu lapte,dar asa de bun este...!!!!
Orezul se spala si se lasa in apa rece vreo 5 minute pentru a se ''deschide'' bobul.
Pregatim o craticioara apa calda peste care punem orezul si-l lasam sa fiarba 8 minute.Dupa aceea scugem bine apa si apoi adaugam laptele si zaharul lasand sa dea un clocot.La sfarsit zaharul vanilat.
Pregatim 3 cescute in care punem cate o lingura de dulceata apoi orezul bine presat pana se umple cescuta.dam la rece pentru 10 min si numai dupa aceea rasturnam orezul pe o farfurioara.Presaram putina scortisoara si tatu-i gata§
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult