Ostropel de pui

de Lau in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2012 | 5733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 1 pahar de vin
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Pulpele le spalam si le condimentam dupa care le prajim in putin ulei pana se schimba culoarea,adaugam vinul si lasam sa fiarba cca 5 min

Scoatem pulpele pe o farfurie,

In vin adaugam ceapa,ardeiul curatate si tocate,

Dupa ce s-au inmuiat adaugam pasta de tomate,cimbru,busuioc,foaia de dafin

Adaugam pulpele si lasam sa fiarba

Adaugam ustuoiul taiat,condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam sa fiarba cca 5 min si oprim focul,

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Lau 1

27.05.2012, 22:25

cris te astept

dakris 1

30.05.2012, 08:09

imi place tare mult!

Lau 1

30.05.2012, 09:32

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu ciuperci, la Multicooker