Ou de ciocolata cu capsuni

de Andreea Caroline in Dulciuri, 1 Mai 2016 | 305 vizualizari

 

''Retete de Pasti ''

 

INGREDIENTE

  • 1 ou de ciocolata mare (240 gr )
  • 300 gr capsuni
  • 200 gr frisca lichida
  • 3 linguri zahar
  • nesquik
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou de ciocolata cu capsuni:

Capsunile se spala si se sterg cu un servet de hartie. Lasam 6 capsuni indregi iar restul le taiem cuburi mici si le punem intr-un bol presarate cu zahar. Cantitatea de zahar poate varia in functie de cat de dulci sunt capsunile. 

Separat frisca lichida o mixam la viteza maxima pana devine tare si intors bolul, frisca nu va cadea. 

O parte din capsunile cuburi le amestecam usor cu frisca.

Oul de ciocolata il impartim in doua parti, cu grija pentru a nu-l rupe . 

Fiecare jumatate o umplem cu frisca si capsuni si ornam cu restul de capsuni cuburi, capsunile intregi si presaram nesquik. 

Se pastreaza la frigider pana in momentul servirii. 

Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

Ou de ciocolata cu capsuni-0
Ou de ciocolata cu capsuni-1
Ou de ciocolata cu capsuni-2
Ou de ciocolata cu capsuni-3
Ou de ciocolata cu capsuni-4

COMENTARII (26)

noiinbucatarie 1

03.05.2016, 11:35

Andreea Caroline 1

04.05.2016, 10:45

Anca

Andreea Caroline 1

04.05.2016, 10:46

Noiinbucatarie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04