Oua umplute cu peste

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2016 | 7374 vizualizari

 

Imi place pestele foarte mult si il pregatesc in multe feluri

 

INGREDIENTE

  • file de peste afumat 160 g
  • 5 oua
  • o ceapa
  • un castravete murat
  • 2 lingurite de mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • cateva fire de patrunjel si marar
  • 2 linguri de maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu peste:

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile.

Am pregatit si maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, o lingurita de mustar, sare si ulei.

Ceapa, castravetele acru, patrunjelul si mararul se taie foarte marunt.

Eu am avut file de macrou afumat, am scos pielita si l-am taiat marunt.

Intr-un vas am adaugat pestele, ceapa, castravetele, mararul si patrunjelul, le-am amestecat bine si am adaugat galbenusurile maruntite cu furculita si le-am mixat toate la viteza mica pana compozitia capata compozitia unei paste.

Se adauga sare, piper, zeama de lamaie dupa gust, se amesteca bine si la final se adauga maioneza. Se amesteca pana se omogenizeaza.

Se umplu albusurile cu aceasta umplutura.

Le-am ornat cu ceapa rosie si baby spanac.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mamaieelena 1

12.04.2016, 21:50

mihaelar63 1

21.04.2016, 13:48

Imi place cu castravecior murat Buna idee !!!

Moni_alex 1

23.04.2016, 15:20

Au iesit foarte bune!

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Creier de porc pane