Oua umplute cu peste

de Moni_alex in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2016 | 1027 vizualizari

 

Imi place pestele foarte mult si il pregatesc in multe feluri

 

INGREDIENTE

  • file de peste afumat 160 g
  • 5 oua
  • o ceapa
  • un castravete murat
  • 2 lingurite de mustar
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • cateva fire de patrunjel si marar
  • 2 linguri de maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu peste:

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile.

Am pregatit si maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud, o lingurita de mustar, sare si ulei.

Ceapa, castravetele acru, patrunjelul si mararul se taie foarte marunt.

Eu am avut file de macrou afumat, am scos pielita si l-am taiat marunt.

Intr-un vas am adaugat pestele, ceapa, castravetele, mararul si patrunjelul, le-am amestecat bine si am adaugat galbenusurile maruntite cu furculita si le-am mixat toate la viteza mica pana compozitia capata compozitia unei paste.

Se adauga sare, piper, zeama de lamaie dupa gust, se amesteca bine si la final se adauga maioneza. Se amesteca pana se omogenizeaza.

Se umplu albusurile cu aceasta umplutura.

Le-am ornat cu ceapa rosie si baby spanac.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Oua umplute cu peste-0
Oua umplute cu peste-1
Oua umplute cu peste-2
Oua umplute cu peste-3
Oua umplute cu peste-4
Oua umplute cu peste-5
Oua umplute cu peste-6
Oua umplute cu peste-7

COMENTARII (18)

mamaieelena

mamaieelena 1

12.04.2016, 21:50

mihaelar63

mihaelar63 1

21.04.2016, 13:48

Imi place cu castravecior murat Buna idee !!!

Moni_alex

Moni_alex 1

23.04.2016, 15:20

Au iesit foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!