Oua vopsite cu tehnica hartiei creponate

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 1434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 oua
  • Hartie creponata diverse culori
  • Otet
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua vopsite cu tehnica hartiei creponate:

Spalam bine ouale si le punem la fiert aproximativ 30 minute.

Taiem hartia creponata in fasii de aproximativ 2 cm latime si 6 cm lungime.

Luam oul fierbinte, dam fasia de hartie prin otet, cu mare grija, si infasuram oul pana este acoperit tot cu hartie.

Lasam sa se usuce hartia pe el, dupa care o inlaturam.

Ungem oul cu un servetel inbibat cu ulei de masline

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Oua vopsite cu tehnica hartiei creponate 312602
retete culinare - Oua vopsite cu tehnica hartiei creponate 312603

COMENTARII (19)

Corinuta 1

22.04.2014, 12:55

Alexandra Burz 1

22.04.2014, 16:36

MIUTA 1

23.04.2014, 13:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S