Pachetele cu scrumbie

de vero_closca in Peste, 21 Feb 2011 | 2830 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 scrumbii proaspete
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa mare
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • boia dulce sau iute
  • cateva crengute de cimbru
  • 4 lingurite ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu scrumbie:

se curata,se spala si se usuca cu un servet curat scrumbia.cartoful si ceapa se curata si se taie: cartoful in felii iar ceapa pestisori mai mari.se pregatesc 4 bucati de folie de aluminiu si se ung cu ulei de masline.pe fiecare foaie se aseaza rondele de cartofi,cate o crenguta de cimbru si condimente dupa gust apoi se pune ceapa si deasupra pestele condimentat si cu felii de lamaie in interior.

se impacheteaza ca niste pachetele si se dau la cuptor pt 45 minute la foc mediu.

pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pachetele cu scrumbie 86667
retete culinare - Pachetele cu scrumbie 86668
retete culinare - Pachetele cu scrumbie 86669
retete culinare - Pachetele cu scrumbie 86670
retete culinare - Pachetele cu scrumbie 86671
retete culinare - Pachetele cu scrumbie 86672

COMENTARII (11)

adasev12 1

21.02.2011, 21:54

f bun oare merge as asi cu alt fel de peste?

MIUTA 1

21.02.2011, 22:47

Cand e vorba de peste imi place orice fel

Bucataras Medi 1

12.05.2011, 09:19

mmm....................ce bunaciune................

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55