Pachetele de primavara

de - TABITA - in Mancaruri de legume, 30 Mar 2014 | 2654 vizualizari

 

Usor de facut si de servit.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 1/4 zucchini
  • 2 foi varza
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa verde
  • o mana de mazare
  • 1 rosie
  • 1 catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • ierburi de provence
  • 1 lingura ulei de maslne
  • 1 ou pentru uns
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de primavara:

Se scoate aluatul la temperatura camerei.

Se curata legumele. Se da morcovul pe razatoare. Ceapa verde se taie rondele. Rosia si usturoiul se toaca marunt. Zucchini se taie betisoare. Varza se taie fideluta.

Peste morcovi am pus varza, condimentele si uleiul de masline.

Am taiat foietajul in 4. Am pus umplutura, am pliat marginile, le-am uns cu oul batut, apoi am rulat.

Am pus in ulei incins. Dupa ce s-au facut pe ambele parti, le-am scos pe un servet pentru a se absorbi uleiul. 

Se servesc simplu sau alaturi de un sos.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

RETETA IN IMAGINI

Pachetele de primavara-0
Pachetele de primavara-1
Pachetele de primavara-2
Pachetele de primavara-3
Pachetele de primavara-4
Pachetele de primavara-5
Pachetele de primavara-6
Pachetele de primavara-7
Pachetele de primavara-8
Pachetele de primavara-9
Pachetele de primavara-10
Pachetele de primavara-11
Pachetele de primavara-12
Pachetele de primavara-13
Pachetele de primavara-14
Pachetele de primavara-15

COMENTARII (40)

- TABITA - 1

02.04.2014, 21:53

Corina multumesc.

merisor 1

04.04.2014, 08:07

Bune!

- TABITA - 1

05.04.2014, 14:48

Multumesc Meri.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04