Pachetele de vinete

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2009 | 1178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete potrivite
  • 1 kg rosii
  • 1 ceapa mare
  • 4 catei usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingurita boia
  • sare, piper, ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • scobitori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de vinete:

Rosiile se spala 2 din ele se taie felii, celelente se oparesc si se curata de coaja apoi se taie de cubulete. Ceapa si usturoiul se taie marunt se pun intr-o tigaie incinsa cu un pic de ulei. Se inabusa se aduga rosiile apoi se 1 ceasca de apa cu delicat Se lasa sa firba pana ce scade un pic apa. Se condimenteaza se adauga zeama la la lamaie , boiaua si mararul . Se lasa sa se raceasca.


Vinetele se taie felii se presoara deasupra sare un pic de ulei si se pun pe gratar. Feliile coapte de vinete se aseaza incruce doua cate doua, la mijlocul fiecarei perechi se pune cate un pic din sosul de rosii preparate se impacheteaza se pune felia de rosie si se prind cu o scobitoare.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pachetele de vinete 8409
retete culinare - Pachetele de vinete 8410
retete culinare - Pachetele de vinete 8412
retete culinare - Pachetele de vinete 8413
retete culinare - Pachetele de vinete 8415
retete culinare - Pachetele de vinete 8416

COMENTARII (4)

luminita20_2006 1

06.10.2009, 22:03

aceasta o folosesc ca garnitura...da bine...dar cred ca e tare buna si cu peste

PapaBun 1

14.10.2009, 14:26

Daca aveai poze bune, dadeam 4 furculite, asa, doar 3, cu parere de rau.....
Ia-ti un aparat sau cistiga concursul asta .

luminita20_2006 1

14.10.2009, 19:15

da as vrea eu .... crezi ca eu nu as fi vrut sa am poze mai clare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27