Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Facem focul cu lemne(nu cu carbuni) apoi asezam suportul special pentru tigaia de paella.
Punem tigaia pe foc, apoi adaugam uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam carnea si presaram sarea deasupra.
Amestecam pentru ca aceasta sa se rumeneasca uniform.
Dupa ce carnea s-a rumenit usor, adaugam ardeiul gras taiat bucatele, fasolea verde si boabe, cateii de usturoi intregi dar decojiti si lasam sa se rumeneasca usor.
Adaugam apoi apa pentru a nu se arde legumele, cubulete de knorr, orezul, putin piper si sofran (cat sa se ingalbeneasca orezul).
Lasam sa fiarba pana scade apa iar orezul este fiert.
Lasam 10-15 minute sa se racoreasca, apoi servim.
Pofta buna!
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult