Paine cu cascaval

de Miha in Piine, 21 Sep 2009 | 3573 vizualizari

 

Robert cand a vazut felia de paine a zis ca "urmele astea seamana cu niste cascaval" :)) Si dupa ce i-am dat toate asigurarile din lume ca nu e cascaval :))) l-a chemat pe taica-su la masa si-i zice:"sa stii ca painea asta nu are cascaval,poti manca linistit" :))))

 

INGREDIENTE

  • 60 ml apa
  • 240 ml lapte
  • 60 g unt
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • 1,5 lingurite sare
  • 550 g faina
  • 10 g drojdie uscata
  • 100 g cascaval Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu cascaval:

Am pus toate ingredientele in cuva masinii de paine,la programul de framantare+dospire.


Aluatul dospit l-am pus pe masa infainata si l-am impartit in 5 parti aproximativ egale.


Fiecare parte am intins-o cu sucitorul la o grosime de cca 0.5 cm,de latimea tavii de copt.


Am uns cu putin ulei de masline,apoi am presarat cu cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si am rulat cat mai strans posibil.


Apoi,fiecare rulou rezultat l-am pus in tava unsa cu putin ulei de masline.


Am pus tava la loc caldut jumatate de ora.



Am uns cu galbenus de ou si am presarat cu susan.


Se coace in cuptorul incins la foc mediu,in jur de jumatate de ora,pana se rumeneste frumos deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paine cu cascaval 7793
retete culinare - Paine cu cascaval 7794
retete culinare - Paine cu cascaval 7795
retete culinare - Paine cu cascaval 7796
retete culinare - Paine cu cascaval 7797
retete culinare - Paine cu cascaval 7798
retete culinare - Paine cu cascaval 7799

COMENTARII (5)

oana_pisicutza16 1

02.04.2012, 23:30

foarte buna

Miha 1

03.04.2012, 08:49

Panacris 1

08.06.2012, 17:46

Interesanta paine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!