Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2014 | 4557 vizualizari

 

Am vazut pe aici mai multe combinatii cu fondue-ul de la Delaco si am vrut sa incerc ceva nou. Am nimerit-o la fix cu painea cu usturoi.Sa va asigurati ca faceti destula,a fost foarte pe placul si celor mici.

 

INGREDIENTE

  • o bagheta frantuzeasca
  • 50 gr unt,la temperatura camerei
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • un fondue de branza Delaco
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco:

Taiem bagheta in doua ,apoi o taiem din nou longitudinal,astfel incat sa avem patru bucati.

Amestecam untul cu usturoiul zdrobit si il intindem peste feliile de bagheta.

Dam painea la cuptor si o lasam cam 10 minute sau pana cand incepe sa devina crocanta. 

Punem bolul cu fondue de branza la cuptorul cu microunde si il lasam 3-4 minute. Scoatem folia inainte de a pune bolul in cuptor.

Presaram patrunjel proaspat pe feliile de paine .

Se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu usturoi si fondue de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu cascaval la cuptor