Paine neagra cu seminte si topping de cascaval

de Valclaudia in Piine, 19 Iul 2015 | 1013 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cub drojdie proaspata
  • 320 gr. faina 650
  • 60 gr. seminte de susan
  • 100 gr. seminte de floarea soarelui
  • 25 gr. seminte de in
  • 2 linguri faina de in
  • 3 linguri tarate de grau
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita indulcitor
  • 2 linguri seminte de chia
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • cca 250 ml apa calduta
  • 1 albus de ou
  • cca 70 gr. cascaval taiat cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra cu seminte si topping de cascaval:

Punem drojdia intr-un vas incapator, adaugam sarea si indulcitorul.

Amestecam sa se lichefieze drojdia, apoi punem apa calduta.

Punem pe rand semintele, faina de in si taratele de grau.

Amestecamingredientele, apoi adaugam faina 650.

Picuram din cand in cand ulei de masline.

Lasam aluatul la odihnit cel putin o ora in loc ferit de curenti.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Asezam in tava hartie de copt.

Modelam painea dupa preferinta si o asezam in tava.

Ungem painea cu albus batut, presaram din belsug seminte de chia.

Din loc in loc asezam bucatele de cascaval.

Mai lasam la dospit in tava inca 30 minute, apoi dam painea la cuptor in jur de 40 minute.

Lasam painea la racit, feliem si servim.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Paine neagra cu seminte si topping de cascaval-0
Paine neagra cu seminte si topping de cascaval-1
Paine neagra cu seminte si topping de cascaval-2
Paine neagra cu seminte si topping de cascaval-3
Paine neagra cu seminte si topping de cascaval-4
Paine neagra cu seminte si topping de cascaval-5
Paine neagra cu seminte si topping de cascaval-6
Paine neagra cu seminte si topping de cascaval-7
Paine neagra cu seminte si topping de cascaval-8
Paine neagra cu seminte si topping de cascaval-9

COMENTARII (12)

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

19.07.2015, 21:59

-Licurici-

-Licurici- 1

19.07.2015, 22:21

Rocsi

Rocsi 1

20.07.2015, 13:57

Vreau si eu paine calda...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!