Paine neagra cu seminte si topping de cascaval

de Valclaudia in Piine, 19 Iul 2015 | 4339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cub drojdie proaspata
  • 320 gr. faina 650
  • 60 gr. seminte de susan
  • 100 gr. seminte de floarea soarelui
  • 25 gr. seminte de in
  • 2 linguri faina de in
  • 3 linguri tarate de grau
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita indulcitor
  • 2 linguri seminte de chia
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • cca 250 ml apa calduta
  • 1 albus de ou
  • cca 70 gr. cascaval taiat cubulete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine neagra cu seminte si topping de cascaval:

Punem drojdia intr-un vas incapator, adaugam sarea si indulcitorul.

Amestecam sa se lichefieze drojdia, apoi punem apa calduta.

Punem pe rand semintele, faina de in si taratele de grau.

Amestecamingredientele, apoi adaugam faina 650.

Picuram din cand in cand ulei de masline.

Lasam aluatul la odihnit cel putin o ora in loc ferit de curenti.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Asezam in tava hartie de copt.

Modelam painea dupa preferinta si o asezam in tava.

Ungem painea cu albus batut, presaram din belsug seminte de chia.

Din loc in loc asezam bucatele de cascaval.

Mai lasam la dospit in tava inca 30 minute, apoi dam painea la cuptor in jur de 40 minute.

Lasam painea la racit, feliem si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine neagra cu seminte si topping de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine cu tarate