Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Ametecam faina cu zaharul, coaja de lamaie si untul topit. Adaugam apoi oul batut, maiaua (obtinuta din drojdie amestecata cu 2 linguri lapte cald si o lingura de zahar) si laptele caldut.Framantam aluatul pana devine neted. Il acoperim cu un prosop si il lasam intr-un loc caldut sa creasca cam 30-45 de minute, pana isi dubleaza volumul.
Taiem din aluat bucati cu care modelam bilute : pentru cap, pentru picioare, pentru corp si pentru coada.
Lipim apoi bilutele de aluat, aplatizam putin picioarele si coada. Punem 2 bombonele pentru a obtine ochii iar corpul il desenam cu ciocolata topita.Le punem in tava acoperita cu hartie de copt si le coacem pana se rumenesc la 180°C.
Pofta buna!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult