Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Laptele il punem pe foc cu o cana de zahar si il lasam pana se topeste zaharul. Separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care adaugam o cana cu zahar. Galbenusurile le amestecam cu uleiul, mirodeniile si praful de copt stins in putin otet. Turnam peste albusuri si amestecam usor. Adaugam si laptele racit si amestecam, dupa care punem faina.
Tapetam doua forme de chec cu ulei si faina si impartim in doua parti compozitia, pastrand o parte mica pe care o amestecam cu cacaoa si o punem peste checuri. Lasam la cuptor pana se coc, folosindu-ne de testul cu scobitoarea, pentru a nu da gres.
Pudram cu zahar si servim.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult