Pandispan cu branza si fructe

de alldaycooking in Dulciuri, 7 Feb 2013 | 3735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr branza dulce
  • 200 gr smantana
  • 200 gr + 2 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 4 oua
  • 10 linguri zahar brun
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • putin extract de lamaie
  • 10 gr praf de copt
  • 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura ulei
  • 60 gr afine congelate
  • 30 gr coacaze rosii congelate
  • Decor: zahar praf afine coacaze rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu branza si fructe:

Am amestecat branza dulce cu smantana si zahar brun si am mixat pentru a obtine o crema fina. Am adaugat pe rand ouale si am mixat pentru incorporarea fiecaruia. Am adaugat apoi extractul de vanilie si lamaie, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, grisul si faina si am amestecat bine.   Fructele congelate le-am pus intr-o punga impreuna cu cele 2 linguri de faina, am legat punga si am scuturat-o pentru a acoperi fructele cu faina. Am adaugat continutul pungii la coca de mai sus si am amestecat cu grija pentru a incorpora fructele in compozitie.   Am uns o tava de copt rotunda cu putin ulei si am turnat compozitia rezultata. Am copt prajitura la 180 grade Celsius pana cand s-a rumenit frumos.   Am pudrat cu zahar praf si am decorat cu afine si coacaze rosii.

 

RETETA IN IMAGINI

Pandispan cu branza si fructe-0
Pandispan cu branza si fructe-1
Pandispan cu branza si fructe-2

COMENTARII (30)

Zamfira

Zamfira 1

07.02.2013, 21:16

Cris2711

Cris2711 1

08.02.2013, 12:00

vai ce bunatate Nicol

ela

ela 1

25.02.2013, 23:26

garantat bun,am facut proba

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!