Pandispan cu visine congelate

de Brindusa in Prajituri, 30 Ian 2011 | 17612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua, separate
  • 7 linguri faina
  • 7 linguri zahar
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • visine congelate presarate cu putina faina
  • zahar vanilat, pentru presarat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine congelate:

Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu)

Pune foaie de copt in tava

Bate bine albusurile cu un praf de sare, pana spuma devine tare

Amesteca galbenusurile, zaharul, uleiul, esenta de vanilie cu mixerul pana devin o crema deschisa la culoare

In galbenusuri pune praful de copt si amesteca

Pune galbenusurile in albusuri si amesteca cu o spatula, de jos in sus ca sa nu se lase compozitia

Adauga faina cernuta si amesteca in acelasi fel

Toarna compozitia in tava si intinde-o uniform

Presara 1 lingura de faina peste visine si amesteca

Pune visinele in tava, uniform

coace 25 minute sau pana ce pandispanul e copt

Scoate pe un gratar si presara cu zahar vanilat. Asteapta sa se raceasca (daca poti)

sursa

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pandispan cu visine congelate 81411
retete culinare - Pandispan cu visine congelate 81412
retete culinare - Pandispan cu visine congelate 81413

COMENTARII (17)

lacrimioara 1

30.01.2011, 22:51

vai ce bunatate pot

cismaru_nicoleta 1

31.01.2011, 00:04

Cat de bun arata..si frumoasa..si deosebita

Criss 1

31.01.2011, 08:23

Delicioasa prajitura.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S