Pandispan cu zmeura

de papabundetot in Prajituri, 25 Iun 2013 | 2327 vizualizari

 

Eu tare ma mai bucur cand avem asa cateva zile libere sa imi fac de cap prin bucatarie si mai ales ca am si un copilas mic si dragalas…pe iubi imi face mare placere sa ii fac tot felul de bunatati mai ales ca el mananca si ii plac prajiturile de casa si in special ale mele

La fel ca la si pandispanul cu caise,aceeasi reteta am folosit-o si aici doar ca am inlocuit caisele cu zmeura.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • zahar vanilat (dupa gust)
  • esenta de trandafiri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu zmeura:

Albusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare,am adaugat mai apoi galbenusurile,uleiul,zaharul,esenta si faina si am omogenizat bine toata compozitia.

Zmeura am avut cam 2 pahare de plastic mai inalte ( asa se vindea in piata) ,zmeura dintr-un pahar am zdrobit-o putin cu o furculita si am adaugat-o peste aluat si am amestecat incet,iar dupa ce am asezat aluatul in tava am adaugat deasupra si cateva bucati de zmeura intreaga. Am dat totul la cuptor aproximativ 30 min (verificati daca este copt cu o scobitoare),apoi iubi le-a papat cu pofta 

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Pandispan cu zmeura-0
Pandispan cu zmeura-1
Pandispan cu zmeura-2

COMENTARII (14)

CookieMonster 1

25.06.2013, 15:30

vreau si din acesta

iri_iri 1

25.06.2013, 20:55

Rocsi 1

25.06.2013, 22:42

Ce aromat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04