Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur

de marieta in Pangasius, 8 Aug 2011 | 3343 vizualizari

 

Ai mei au spus ca e bun!!! Eu nu mananc peste!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius,
  • 2 catei de usturoi,
  • 4 oua,
  • faina alba,
  • 50ml lapte,
  • ulei,
  • cartofi,
  • sare,
  • 1 lingura unt,
  • piper,
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur:

Mod de preparare pentru pangasius pane cu garnitura de cartofi natur:

Pestele se taie in bucati potrivite, se sareaza, se pipereaza. Se bat ouale cu sare, piper, cateii de usturoi dati pe razatoare, laptele si faina sa iasa ca aluatul de clatite.

Se pune ulei la incins, se dau bucatile de peste prin aluat si se pun in uleiul incins, prajindu-se la foc mijlociu ca sa se patrunda bine. Se scot pe servetele absobante.

Cartofii se curata si se fierb in apa cu sare. Fierti se scurg, se pune o lingura de unt si patrunjel verde tocat. Se serveste pestele cu cartofii natur si lamaie.

Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur se poate servi si cu sos vinegreta.

 

RETETA IN IMAGINI

Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur-0
Pangasius pane cu garnitura de cartofi natur-1

COMENTARII (13)

MIUTA

MIUTA 1

09.08.2011, 16:48

arata bine

marieta

marieta 1

11.08.2011, 20:59

eu nu mananc peste de nici un fel.sunt alergica si nu pot pune gura pe el,desi imi este indicat fiindca contine omega3.te inteleg deci draga mea onesta!!!!!!!!!!!

deyutzky

deyutzky 1

11.08.2011, 21:09

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!