Papanasi fierti

de Zamfira in Dulciuri, 10 Noi 2012 | 1856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 3 linguri de faina
  • 4 linguri gris
  • 1 ou
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi fierti:

Amestecam branza de vaci cu oul, faina, grisul si putina sare. Formam papanasi lungueti sau rotunzi si ii fierbem in apa cu sare aproximativ 5-7 minute. Ii scoatem intr-o strecuratoare si apoi ii dam prin pesmet calit in ulei. Ii servim pudrati cu zahar.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Papanasi fierti 187435
retete culinare - Papanasi fierti 187437
retete culinare - Papanasi fierti 187438
retete culinare - Papanasi fierti 187439

COMENTARII (21)

diaconta 1

10.11.2012, 22:44

imi plac la fel de mult ca si cei prajiti

Panacris 1

10.11.2012, 22:52

Buni. buni Nu am mai facut, de cand erau zmeii mici

Zamfira 1

11.11.2012, 08:34

pentru copii e o reteta ideala

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L