Lapte condensat

de Miha in Dulciuri, 4 Sep 2010 | 9740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa
  • 120 g miere
  • 80 g zahar
  • 120 g unt
  • 250 g lapte praf
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte condensat:

In vasul inalt de la mixerul vertical punem apa fierbinte, mierea, zaharul si untul. Amestecam pana se topeste zaharul si se omogenizeaza. Adaugam laptele praf si mixam pana totul devine o crema fina.

Se lasa sa se raceasca complet si se va folosi le diverse deserturi si prajituri. Daca nu se foloseste imediat se pune intr-un borcan cu capa si se pastreaza la frigider.

Consistenta va fi una destul de moale, dar la frigider se va intari destul de mult.

Nu e chiar ca cel de cumparat, dar e bun. :)

Sursa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte condensat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Miha 1

10.09.2010, 10:18

Multumesc Anamaria. Ma bucur ca-ti place. Nu e chiar acelasi lucru ca cel din comert, dar e bun. Cel din comert are gust intens de lapte, asta are gust intens de lapte praf.

dentistutza 1

10.09.2010, 19:42

five forks...cinq fourchettes...cinque forchette...si tot asa. mersic pt. idee!!!

Miha 1

10.09.2010, 22:49

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aluat de foietaj