Papricas de pui cu amestec de ierburi

de Bya Ralu in Retete Delikat, 14 Iul 2018 | 2882 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov mare
  • 1 praz
  • 2 oua+ faina cat cuprinde
  • ulei de masline
  • apa
  • .piper.sare
  • amestec de ierburi cu boia delikat
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu amestec de ierburi:

Pulpele de pui se cresteaza, se spala si se sterg cu un prosop de bucatarie si se condimenteaza cu ierburi si boia de la delikat.

Se pun intr-o craticioara in ulei de masline la rumenit, pe ambele parti.

Ceapa se toaca marunt si se adauga peste pulpele de pui.

Se acopera cu apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba, se adauga si morcovul taiat rondele.

Cand e aproape gata, se adauga prazul taiat rondele, se completeaza cu apa daca este nevoie.

Intr-o farfurie se amesteca bine 2 oua, cu sare si piper si faina cat cuprinde pentru a se forma o compozitie nu foarte groasa de galuste.

Cu o lingura umezita formam galustele si le punem in sos.

Dupa circa 10 minute se opreste focul, se presara marar proaspat tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu amestec de ierburi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume, de post