Papricas de pui cu galuste

de Sidy in Pui, 5 Aug 2010 | 3278 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pui transat
  • 2 oua
  • 3 linguri cu varf faina
  • ceapa
  • ardei gras( sau pasta)
  • patrunjel verde
  • smantana ( optional)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Ceapa se taie splzisori si se caleste in putin ulei.Se adauga fasiile ( pasta) de ardei, piperul, bucatile mici de carne si sare.Se pune o cana cu apa si se acopera cu un capac sa fiarba.

Intre timp de fac galustele din doua oua batute bine faina , 2 linguri ulei si apa cit cuprinde ca sa iasa un aluat mai gros decit smantana.
Se pune apa cu sare la fiert si cind clocoteste se rup galustele cu o lingura.

Se lasa sa fiarba galustele apoi se lasa acoperite 10 minute sa se odihneasca.

Patrunjelul se toaca marunt si se pune peste tocanita de pui fiarta.

Pe farfurie se pun galustele strecurate si limpezite cu un jet de apa apoi carnea cu sos peste. Daca doriti se poate adauga smantana.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Papricas de pui cu galuste 44922
retete culinare - Papricas de pui cu galuste 44923
retete culinare - Papricas de pui cu galuste 44924
retete culinare - Papricas de pui cu galuste 44925
retete culinare - Papricas de pui cu galuste 44926
retete culinare - Papricas de pui cu galuste 44927
retete culinare - Papricas de pui cu galuste 44928
retete culinare - Papricas de pui cu galuste 44929
retete culinare - Papricas de pui cu galuste 44930

COMENTARII (6)

mena29 1

05.08.2010, 16:28

vreau si eu sa pap

Corinuta 1

05.08.2010, 17:13

Foarte bun!

nadina73 1

06.08.2010, 12:53

asta e retata din ardeal

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18