Papricas de pui cu smantana

de Miha in Pui, 8 Mai 2009 | 22990 vizualizari

 

O reteta din bucataria banateana...preluata din Cuina Laurei Laurentiu...

 

INGREDIENTE

  •  4 copanele
  • 150 ml smantana
  • 6 cepe micute
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura faina
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu smantana:

Carnea se prajeste putin pe toate partile,dupa care se scoate pe un platou.
Ceapa se caleste pana devine sticloasa,in acelasi ulei in care s-a prajit si carnea.
Se adauga boiaua de ardei,carnea si se acopera cu apa fierbinte.Se adauga si foaia de dafin si se fierbe pana se inmoaie carnea.
Intre timp se amesteca faina cu smantana,dupa care se toarna peste mancarea care inca fierbe. Se potriveste gustul de sare si piper.
Noi am mai avut in meniu si branza cu smantana,asa ca l-am servit simplu,cu mamaliguta si verdeata.
Foarte usor de facut,iar rezultatul surprinzator de bun.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Papricas de pui cu smantana 2587
retete culinare - Papricas de pui cu smantana 2588
retete culinare - Papricas de pui cu smantana 2589
retete culinare - Papricas de pui cu smantana 2590
retete culinare - Papricas de pui cu smantana 2591
retete culinare - Papricas de pui cu smantana 2592

COMENTARII (19)

Miha 1

09.09.2009, 19:41

Ma bucur tare mult Ionix ca v-a placut si am putut fi de ajutor.

Miha 1

14.09.2009, 15:44

Sidonia,eu am folosit smantana Milli cu 20% grasime. Nu stiu ce inseamna smantana normala si smantana dulce. Daca smantana normala e cea care o folosesti la facut branza cu smantana si mamaliga atunci asta e buna si pt papricas.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: