Papricas de porc cu galuste

de katty in Porc, 16 Ian 2022 | 6485 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita ardei iute
  • 200 gr rosii pasate
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • galuste(2 oua, 4 linguri faina, sare)
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc cu galuste:

Taiem carnea in cuburi potrivite de marime. Curatam si tocam ceapa fin. Curatam morcovul, il spalam si il dam pe razatoarea mare. In uleiul incins punem carnea si amestecam ocazional pana isi schimba culoarea. Adaugam mai intai ceapa, apoi morcovul si le lasam pana incep sa se inmoaie usor. Stingem cu apa calda cat sa acopere si sa depaseasca carnea si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate. Adaugam rosiile, pasta de ardei,boiaua, pipeul si foile de dafin  si fierbem 15 minute. Intr-un castron batem cu o furculita ouale cu un praf de sare, apoi adaugam faina si omogenizam. Cu o lingurita vom lua din amestec si vom pune in oala. In momentul in care punem galustele  sosul trebuie sa fie destul de subtire, pentru ca acestea sa aiba in ce fierbe. Daca sosul a scazut prea mult adaugam putina apa calda si sare dupa gust. Acoperim cu un capac si  fierbem galustele 15 minute, iar in acest timp acestea vor absorbi lichidul si sosul  va scadea. Amestecam usor din cand in cand  in vas . Presaram patrunjel verde deasupra dupa ce am oprit focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

17.01.2022, 19:41

mihaelar63 1

17.01.2022, 23:31

Unde-s galuste sunt si eu !!!!

Catalina L 1

21.01.2022, 21:49

ce bun o fi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Papricas de porc cu galuste