Gulyas de porc a la Edi

de Panacris in Porc, 10 Sep 2012 | 3437 vizualizari

 

Zmeul cel mare a avut pofta de ceva picant si cu multa carne de porc:D .In familia mea, uneori functioneaza, cine pofteste gateste:)) Asa ca,sub stricta mea supraveghere, a "purces" la treaba. Cel mai haios moment a fost, acela, cand a curatat si tocat ceapa,:)) acu' a inteles si el de ce trebuie sa te misti repede la aceasta operatiune!

 

INGREDIENTE

  • fleica de porc 800 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ardei kapia 2 bucati,
  • rosii 4 bucati,
  • ardei super iute 1 bucata,
  • ulei de floarea soarelui 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat.
  • boia de ardei dulce si iute,
  • cimbru, oregano, rozmarin,
  • oua 2 bucati,
  • faina 4 linguri cu varf.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas de porc a la Edi:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei si apa. Intre timp se curata ardeii, se toaca marunt si se adauga la ceapa. Carnea se curata, se taie cubulete si se adauga la amestecul de ceapa si ardei. Se asezoneaza de sare, piper, boia si mirodenii, se completeaza cu cca. 1000 ml. apa si se lasa la fiert semiacoperit cca. 30 de minute, la foc mediu.


Dupa ce carnea s-a fiert, se adauga cubuletele de rosii si ardeiul super iute tocat marun, lasandu-se la fiert cca. 10 minute. Intre timp se bat ouale energic cu un praf de sare, se adauga faina si se amesteca foarte bine, pana se incorporeaza si se obtine un aluat semitare:D. Se ia cu furculita, din compozitia de ou si faina si se pun in amestecul de carne si legume, atentie furuclita trebuie sa fie umeda mereu;). Se mai lasa la fiert gulyas-ul cca. 15 minute pana se gatesc galustele.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de porc a la Edi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

merisor 1

13.09.2012, 08:20

super sa ai astfel de ajutoare!

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:46

babi5 1

17.08.2013, 08:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu galuste din cartofi