Paste cu ciuperci brune si muschi de porc

de papabundetot in Porc, 21 Iul 2013 | 1247 vizualizari

 

O mancare rapida de seara care e gata in aproximativ 30 minute dar care aduce cu ea si o savoare deosebita. Pentru ca eram in mare graba si aveam multe alte lucruri de facut,m-am inspirat din inventivitatea lui Jamie Oliver care gateste mancaruri savuroase in 15 minute si daca tot l-am urmarit atat in emisiunile sale aveam pretentia ca am si invatat ceva…ceea ce pana la urma am si dovedit :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 muschiuleti de porc (pestisori)
  • 2 catei de usturoi
  • ciuperci brune,
  • carnat chorizo
  • paste fainoase
  • 200 ml smantana de gatit
  • sos soia,
  • curry,
  • ienibahar,
  • cardamon,
  • fulgi de ardei iute,
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci brune si muschi de porc:

Muschiuletul de porc l-am taiat felii cu grosimea de 2 cm aproximativ,fiecare felie am fragezit-o cu podul palmei am adaugat apoi curry,fulgi de ardei iute,ienibahar si sos soia si am lasat la marinat cam 10 minute.Intre timp am spalat si curatat ciupercile,apoi le-am taiat in bucati mai mici pentru a se gati mai repede.Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline si usturoiul tocat marunt am adaugat si 4 felii de carnat chorizo taiat cubulete mici,apoi am adaugat ciupercile si le-am lasat pe foc pana s-au facut.


Separat am pus o oala cu apa si sare la foc in care am fiert pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.Cu un minut inainte de a expira timpul de fierbere al pastelor le-am scos din apa in care fierbeau si le-am adaugat peste ciuperci,apoi am adaugat smantana de gatit,putin sos soia si fulgi de ardei iute si gata au fost pastele.


Muschiuletul l-am prajit pe gratar si l-am servit alaturi de paste. A fost o mancare buna pentru seara si destul de rapid de pregatit.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci brune si muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

diaconta 1

21.07.2013, 12:38

bun

Rocsi 1

21.07.2013, 14:08

mamaieelena 1

21.07.2013, 17:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci si surimi