Paste cu ciuperci brune si muschi de porc

de papabundetot in Porc, 21 Iul 2013 | 2944 vizualizari

 

O mancare rapida de seara care e gata in aproximativ 30 minute dar care aduce cu ea si o savoare deosebita. Pentru ca eram in mare graba si aveam multe alte lucruri de facut,m-am inspirat din inventivitatea lui Jamie Oliver care gateste mancaruri savuroase in 15 minute si daca tot l-am urmarit atat in emisiunile sale aveam pretentia ca am si invatat ceva…ceea ce pana la urma am si dovedit :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 2 muschiuleti de porc (pestisori)
  • 2 catei de usturoi
  • ciuperci brune,
  • carnat chorizo
  • paste fainoase
  • 200 ml smantana de gatit
  • sos soia,
  • curry,
  • ienibahar,
  • cardamon,
  • fulgi de ardei iute,
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci brune si muschi de porc:

Muschiuletul de porc l-am taiat felii cu grosimea de 2 cm aproximativ,fiecare felie am fragezit-o cu podul palmei am adaugat apoi curry,fulgi de ardei iute,ienibahar si sos soia si am lasat la marinat cam 10 minute.Intre timp am spalat si curatat ciupercile,apoi le-am taiat in bucati mai mici pentru a se gati mai repede.Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline si usturoiul tocat marunt am adaugat si 4 felii de carnat chorizo taiat cubulete mici,apoi am adaugat ciupercile si le-am lasat pe foc pana s-au facut.

Separat am pus o oala cu apa si sare la foc in care am fiert pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.Cu un minut inainte de a expira timpul de fierbere al pastelor le-am scos din apa in care fierbeau si le-am adaugat peste ciuperci,apoi am adaugat smantana de gatit,putin sos soia si fulgi de ardei iute si gata au fost pastele.

Muschiuletul l-am prajit pe gratar si l-am servit alaturi de paste. A fost o mancare buna pentru seara si destul de rapid de pregatit.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci brune si muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cina rapida- noi seara nu mancam