Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O mancare rapida de seara care e gata in aproximativ 30 minute dar care aduce cu ea si o savoare deosebita. Pentru ca eram in mare graba si aveam multe alte lucruri de facut,m-am inspirat din inventivitatea lui Jamie Oliver care gateste mancaruri savuroase in 15 minute si daca tot l-am urmarit atat in emisiunile sale aveam pretentia ca am si invatat ceva…ceea ce pana la urma am si dovedit :)
Muschiuletul de porc l-am taiat felii cu grosimea de 2 cm aproximativ,fiecare felie am fragezit-o cu podul palmei am adaugat apoi curry,fulgi de ardei iute,ienibahar si sos soia si am lasat la marinat cam 10 minute.Intre timp am spalat si curatat ciupercile,apoi le-am taiat in bucati mai mici pentru a se gati mai repede.Intr-o tigaie am pus putin ulei de masline si usturoiul tocat marunt am adaugat si 4 felii de carnat chorizo taiat cubulete mici,apoi am adaugat ciupercile si le-am lasat pe foc pana s-au facut.
Separat am pus o oala cu apa si sare la foc in care am fiert pastele conform indicatiilor de pe ambalaj.Cu un minut inainte de a expira timpul de fierbere al pastelor le-am scos din apa in care fierbeau si le-am adaugat peste ciuperci,apoi am adaugat smantana de gatit,putin sos soia si fulgi de ardei iute si gata au fost pastele.
Muschiuletul l-am prajit pe gratar si l-am servit alaturi de paste. A fost o mancare buna pentru seara si destul de rapid de pregatit.
Pofta mare!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult