Papricas de pipote

de Sylvia in Pui, 15 Apr 2010 | 5779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de pipote de pui,
  • o ceapa de marime medie,
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • o lingura de  amestec de legume  :vegeta mea naturala   am pus eu  ,
  • 2 linguri de ulei,
  • 50 ml lapte o lingurita de faina,
  • o lingura de smantana.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pipote:

Spalam bine pipotele se pui si le uscam cu un servet absorbant .


Punem intr-un vas uleiul la incins si adaugam apoi ceapa tocata marunt si amestecul de legume. Lasam cateva minute sa se caleasca si apoi adaugam pipotele. Le lasam putin la calit si apoi adaugam, sare, piper,boia is 200 ml de apa clocotita. Lasam sa fiarba la foc mic 20-25 minute si mai adaugam apa daca trebuie. Le verificam si cand sunt fierte adaugam laptele amestecat cu faina. Lasam sa dea un clocot, mai potrivim cu condimente daca trebuie si adaugam smantana.


Inchidem focul si punem o mana de verdeata. Eu le-am servit cu piure de cartofi, au fost foarte gustoase.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pipote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

nadina73 1

16.04.2010, 09:53

felicitari sylvia pe sambata aveam in plan sa fac ,e super buna asa o fac si eu cu faina si smantana ,nota 10

Miha 1

16.04.2010, 10:53

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:45

mmm, ce-mi vine sa bag furculita in poza acolo !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui cu sos alb