Papricas de pipote

de Sylvia in Pui, 15 Apr 2010 | 11986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de pipote de pui,
  • o ceapa de marime medie,
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • o lingura de  amestec de legume  :vegeta mea naturala   am pus eu  ,
  • 2 linguri de ulei,
  • 50 ml lapte o lingurita de faina,
  • o lingura de smantana.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pipote:

 Spalam bine pipotele se pui si le uscam cu un servet absorbant . 

 Punem intr-un vas uleiul la incins si adaugam apoi ceapa tocata marunt si amestecul de legume. Lasam cateva minute sa se caleasca si apoi adaugam pipotele. Le lasam putin la calit si apoi adaugam, sare, piper,boia is 200 ml de apa clocotita. Lasam sa fiarba la foc mic 20-25 minute si mai adaugam apa daca trebuie. Le verificam si cand sunt fierte  adaugam laptele amestecat cu faina. Lasam sa dea un clocot, mai potrivim cu condimente daca trebuie si adaugam smantana.

Inchidem focul si punem o mana de verdeata. Eu le-am servit cu piure de cartofi, au fost foarte gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pipote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

16.04.2010, 09:53

felicitari sylvia pe sambata aveam in plan sa fac ,e super buna asa o fac si eu cu faina si smantana ,nota 10

Miha 1

16.04.2010, 10:53

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:45

mmm, ce-mi vine sa bag furculita in poza acolo !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clatite brasovene gratinate