Parjoale de criza

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2010 | 3809 vizualizari

 

le-am zis asa ca mai aveam o mana de carne tocata in congelator si doar nu era sa fac 2 -3 parjoale, asa ca am improvizat si a iesit tare gustoase, se simtea putin gustul de criza in ele, da de acum o sa se simta si mai si ...:(

 

INGREDIENTE

  • o mana de carne tocata porc
  • 3 cartofi
  • o ceapa verde
  • un usturoi verde
  • un morcov
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • o lingurita pesmet
  • faina
  • 2 albusuri ( galbenusurile le-am folosit la altceva :D)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • marar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale de criza:

Spalam si curatam legumele, cartofii si morcovii ii dam pe razatoarea mare, ceapa si usturoiul le tocam marunt si le amestecam cu carnea, painea inmuiata in lapte, albusurile de ou si pesmetul, mararul si patrunjelul tocat marunt, condimentam dupa gust.

Formam bilute cu mana uda, le dam prin faina si le punem in ulei incins, le intoarcem pe ambele parti pana se rumenEsc frumos.

Le scoatem pe un servetel pt a absoarbe surplusul de ulei.

Se servesc atat calde, cat si reci.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Parjoale de criza 34880
retete culinare - Parjoale de criza 34881
retete culinare - Parjoale de criza 34882
retete culinare - Parjoale de criza 34883
retete culinare - Parjoale de criza 34884

COMENTARII (31)

Dana Cristea - pusikmea 1

31.05.2010, 08:43

multumesc ela

Dana Cristea - pusikmea 1

31.05.2010, 08:43

teo, ce sa facem....asta e

Cris2711 1

20.07.2011, 16:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55