Pasca cu branza si stafide

de deyutzky in Dulciuri, 14 Apr 2012 | 9608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat de cozonac ( http://www.bucataras.ro/retete/cozonac-cu-nuca-si-cacao-32048.html)
  • 1 ou pt uns
  • Crema de branza:
  • 500 gr branza dulce
  • 2 oua intregi
  • o cescuta de zahar
  • esenta de lamaie
  • o mana de stafide
  • 1 varf de cutit de sare
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza si stafide:

Se procedeaza ca si la pasca cu ciocolata...difera doar crema.

Intindem o foaie din aluat, ungem o tava rotunda cu unt/margarina.

In tava punem foaia de aluat.

Pregatim crema: 

Ouale le frecam bine cu cescuta de zahar.

Intr-un bol punem branza, stafidele, sarea, esenta de lamaie, faina si la sfarsit ouale batute cu zaharul si amestecam bine.

Crema obtinuta se pune peste aluatul din tava.

Se orneaza pasca cu fasii de aluat (dupa preferinte).

Se bate oul ramas si se ung fasiile de aluat si marginile.

Se da la cuptor pt 45 de min la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasca poloneza cu glazura de ciocolata