Pasta de gogosar cu verdeata

de adela1981 in Conserve, 6 Oct 2012 | 3503 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Am folosit 3 kg de gogosari,
  • cateva frunze de telina si o legatura de patrunjel verde si putina sare de mare.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosar cu verdeata:

Gogosarii i-am spalat si curatat de cotare si seminte. Am dat prin masina de tocat, verdeturile se toaca marunt. Am pus la fiert cca o ora pana ce a scazut zeama. Am adaugat cca o lingura rasa cu sare. Dupa ce aproape au fiert se adauga frunzele de patrunjel si telina tocate marunt si se mai lasa 15-20 min.  Pasta se pune in borcane, se pun capacele.  Asezam borcanele intr-o cratita, umplem cu apa pana la jumatatea borcanelor si lasam pe foc mic o ora, apoi asezam borcanele intre paturi la caldura pana  a2 -a zi, depozitam.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosar cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

07.10.2012, 14:41

Foarte buna la mancarurile ce le vei pregati in iarna!

Lau 1

07.10.2012, 14:50

bun

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 23:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei iute in ulei de măsline