Pasta de peste afumat( somon)

de Rux in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2015 | 1784 vizualizari

 

Aceasta pasta extraordinar de gustoasa, o puteti prepara cu orice fel de peste afumat, eu am ales somonul de aceasta data si sincer va spun ca mai buna de atat nici ca se poate...are un gust minunat! Cu o ceapa rosie de apa alaturi...e divina!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de file de somon afumat( sau alt peste afumat)
  • 2 galbenusuri de ou fierte 4 sau 5 minute( cleioase)
  • 2 linguri pline cu mascarpone
  • un praf de sare
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 lingurita plina de mustar de Dijon cu bobite
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste afumat( somon):

Se prepara atat de simplu:

1. Se curata somonul ( sau alt peste afumat) de oase, e preferabil sa faceti acest lucru cu mana, sa va asigurati ca nu scapati oase nedorite.

2. Se fierb ouale,  se  scot galbenusurile, se taie ceapa si impreuna cu restul ingredientelor se pun in blender.

3. Se mixeaza pe viteza mare pana se omogenizeaza perfect.

4. Se fac tartinele cu pasta de peste sau se pune intr-un bol toata compozitia si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

5. Daca spargeti si-o ceapa langa  pasta n-o sa va puteti opri din mancat...garantez! :))))

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pasta de peste afumat( somon) 405605
retete culinare - Pasta de peste afumat( somon) 405606
retete culinare - Pasta de peste afumat( somon) 405607
retete culinare - Pasta de peste afumat( somon) 405608
retete culinare - Pasta de peste afumat( somon) 405609
retete culinare - Pasta de peste afumat( somon) 405610
retete culinare - Pasta de peste afumat( somon) 405611
retete culinare - Pasta de peste afumat( somon) 405612

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (23)

Rux 1

12.10.2015, 21:27

Teo, ce surpriza...iti multumesc frumos!

Rux 1

12.10.2015, 21:28

Anett...cam ...multumesc!

Rux 1

12.10.2015, 21:28

Multumesc Motane!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D