Pasta de ton

de delia64 in Ton, 19 Iun 2013 | 13539 vizualizari

 

Este gustoasa si numai buna pentru zilele de post cu dezlegare la peste si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de ton in ulei
  • 2 linguri de margarina
  • 1 ceapa mica
  • zeama de la o lamaie
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Se desface conserva de ton si se pune intr-un bol , se amesteca cu margarina cu ajutorul blenderului .

Curatam ceapa, o taiem marunt si o adaugam in vasul cu pasta la fel si zeama de la lamaie.

Adaugam sare si piper dupa gust si amestecam .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

cand nu este post .poate folosi unt in loc de margarina

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

delia64 1

20.06.2013, 17:52

CookieMonster

delia64 1

20.06.2013, 17:53

Rocsi

delia64 1

20.06.2013, 17:54

Crina multumesc de aprecieri !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu ceapa rosie