Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Inspirat de Mirela.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pa ambalaj, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa la scurs.
Intr-un castron, se amesteca branza de burduf cu smantana si ouale.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se amesteca pastele cu branza si se omogenizeaza bine.
Se unge o tava termorezistenta cu unt, se pun pastele si se niveleaza.
Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25-30 minute.
Se scoate din cuptor si se presara cu cascaval ras.
Se reintroduce in cuptor pana se rumeneste frumos.
Se serveste calda dar este buna si rece.
Pofta Buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult