Paste cu branza la cuptor

de Cris2711 in Paste, 30 Aug 2013 | 11134 vizualizari

 

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

 

INGREDIENTE

  • 250 gr.paste
  • 3 oua
  • 250 gr. smantana
  • 80 gr. parmesan sau cascaval ras
  • 200 gr. branza Philadelphia
  • 200 gr. branza telemea
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Se incalzeste cuptorul la 170°.

Pentru inceput se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei.

Cand sunt fierte se strecoara.

Trei linguri de smantana se pune deoparte.

Intre timp se pregateste crema de branza:

Eu am pisat telemeaua cu o furculita ,am adaugat branza Philadelphia,2 oua,smantana,piperul si am amestecat compozitia pana a capatat o consistenta cremoasa.

Am pus pastele, intr-un vas termorezistent, amestecate cu crema de branza.

Apoi am preparat din un ou,parmesan si smantana pusa deoparte, o crema de ornat deasupra,ii formeaza o crusta frumoasa si delicioasa.

Se lasa la cuptor ,la temperatura medie,pana devine aurie.

Se serveste calda,mie imi place si rece.

 

TIPS-URI

1

crema separata din ou,parmesan si smantana

2

priza de piper

3

nu am pus sare,este suficienta in telemea.

RETETA IN IMAGINI

Paste cu branza la cuptor-0
Paste cu branza la cuptor-1
Paste cu branza la cuptor-2
Paste cu branza la cuptor-3
Paste cu branza la cuptor-4
Paste cu branza la cuptor-5
Paste cu branza la cuptor-6
Paste cu branza la cuptor-7
Paste cu branza la cuptor-8
Paste cu branza la cuptor-9
Paste cu branza la cuptor-10
Paste cu branza la cuptor-11

COMENTARII (44)

Cris2711

Cris2711 1

01.09.2013, 13:13

corinutz si mie totasa

diaconta

diaconta 1

01.09.2013, 16:24

foarte mult imi plac

Cris2711

Cris2711 1

01.09.2013, 16:52

Diuta stiu ca iti plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!