Paste cu brazeturi sau Quattro formaggi

de Ksenya in Paste, 27 Dec 2012 | 1963 vizualizari

 

Aceasta reteta poarta denumirea de Quattro formaggi din cauza simplitatii de a o gati si timpului de preparare sub 10 min,su,eu as denuimi-o mai degraba reteta celibatarului .

 

INGREDIENTE

  • 3-4 -5 feluri de brazeturi ,ce aveti prin frigider, cate 40 -50-60 de grame de fiecare , dupa preferinta sau de care aveti mai mult.
  • smantana 250-300 g
  • paste (pene,scoici,melci fusli) o punga
  • sare dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu brazeturi sau Quattro formaggi:

Punem pastele la fiert intr-o oala mare respectand instructiunile de pe ambalaj.

Intr-o tigaie adanca punem smantana adaugam branzeturile taiate bucati mici si amestecam pana se topesc ,adaugam pastele fierte si scurse,si mai amestecam 1 minut pana se omogenizeaza cu pastele. Se servesc fierbinti optional se adauga parmezan ras sau/si un strop de ulei picant peperoncino

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste  cu brazeturi sau  Quattro formaggi 195327
retete culinare - Paste  cu brazeturi sau  Quattro formaggi 195328
retete culinare - Paste  cu brazeturi sau  Quattro formaggi 195330
retete culinare - Paste  cu brazeturi sau  Quattro formaggi 195336
retete culinare - Paste  cu brazeturi sau  Quattro formaggi 195338

COMENTARII (17)

Ksenya 1

27.12.2012, 23:34

who is Padre?Merisor?

MotanLaOale 1

28.12.2012, 00:26

unii barbati singuri fac mancaruri mult mai "muncite" decat asta!

Andreea Caroline 1

28.12.2012, 20:15

eu cred ca se numeste quattro formaggi datorita folosirii in reteta a 4 tipuri de brinza ...
reteta e foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D