Paste cu broccoli a la Horia Vîrlan

de ancutaCH in Paste, 14 Iun 2012 | 3434 vizualizari

 

Reteta a fost prezentata de Horia Vîrlan la emisiunea Totul despre mame si era recomandata atat mamicilor cat si pofticiosilor pitici....la mine a functionat: i-a placut atat piticului meu cat celorlalte mamici de aici.

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 50 g unt
  • 100-150 ml smantana lichida
  • 250 g supa de legume
  • 1/2 ceapa sau cateva fire de ceapa verde
  • 2 bucati de brocoli
  • 50 g branzica (brie/ topita)
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu broccoli a la Horia Vîrlan:

Se fierb pastele in apa cu sare conform timpului indicat pe pachet. Dupa 7 minute de fierbere se pot adauga si bucatile de brocoli pentru oparire.

In tigaia incinsa se topeste untul cu 1 lingura de ulei de masline se adauga ceapa tocata. Se stinge cu supa de legume. Cand incepe de fiarba se adauga si branzica cubulete. Cand s-a omogenizat toata compozitia se stinge cu smantana lichida. Se mai lasa 1-2 clocote si se adauga brocoli desfacut in buchetele. Se potriveste de sare si piper si se opreste focul.

Se serveste cald, presarat cu parmezan sau orice fel de cascaval in functie de preferinte.

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu broccoli a la Horia Vîrlan-0
Paste cu broccoli a la Horia Vîrlan-1
Paste cu broccoli a la Horia Vîrlan-2
Paste cu broccoli a la Horia Vîrlan-3

COMENTARII (10)

ancutaCH 1

15.06.2012, 03:06

Multumesc gurita_ta2005, mamaieelena, Poliana! este delicioasa si promit ca mai fac ca sa va dau si voua ...asa mi-au facut si americancele...dupa ce au mancat odata la mine la urmatoarea noastra intalnire m-au rugat sa le fac iar paste cu brocoli ...asa ca oricand vreti va mai fac ca este foarte simpla reteta iar aici avem brocoli din abundenta!

ancutaCH 1

15.06.2012, 03:08

multumesc angyb,Geanina87,MotanLaOale, sufletista!

Maria68 1

15.06.2012, 18:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04