Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata

de papabundetot in Pui, 14 Iun 2013 | 912 vizualizari

 

A trecut si Pastele,am terminat cu mielul asa ca atat astazi cat si pentru maine mi-am propus retete cu pui,ca sa ne mai usuram fierea dupa aceste zile grele astfel am pregatit niste paste cu broccoli si pulpe de pui imbracate cu pastrama de porc afumata si uscata.

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste:
  • Am folosit paste Barilla (depinde cate persoane sunteti la masa) pe care le-am fiert 10 minute (cu un minut mai putin decat era indicat pe ambalaj.
  • 2 catei de usturoi
  • un manunchi de broccoli fiert la abur
  • smantana de gatit 200 gr
  • curry (la mine in retete e nelipsit)
    sofran
  • sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata:

Dupa ce pastele au fiert in apa cu sare,intr-o tigaie am pus putin ulei de masline in care am adaugat usturoiul tocat cubulete mici,am pus apoi sos de soia (gustati sa nu va iese prea sarat daca ati adaugat sare si la paste),curry si la urma pastele pe care le-am lasat cam 1 minut in total pe foc (in contul minutului de la fiert),sofran (pentru o culoare mai frumoasa). Am adaugat apoi smantana de gatit si broccoli rupt in buchetele mici.

Pentru pulpe:

am marinat pulpele in sos soia,

  • curry,
  • whisky
  • ienibahar

Dupa ce le-am scos din marinata le-am imbracat in feliute de pastrama de porc si le-am asezat intr-o tava de cuptor,am tocat peste ele si 3 catei de usturoi si am turnat restul de marinata in care au stat pulpele,putina apa apoi am dat la cuptor pentru o ora la foc foarte mic.

Rezultatul se vede mai jos 

Pofta mare!

 

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

15.06.2013, 11:25

kukibella 1

15.06.2013, 16:00

papabundetot 1

15.06.2013, 19:07

Multumesc mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S