Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata

de papabundetot in Pui, 14 Iun 2013 | 2724 vizualizari

 

A trecut si Pastele,am terminat cu mielul asa ca atat astazi cat si pentru maine mi-am propus retete cu pui,ca sa ne mai usuram fierea dupa aceste zile grele astfel am pregatit niste paste cu broccoli si pulpe de pui imbracate cu pastrama de porc afumata si uscata.

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste:
  • Am folosit paste Barilla (depinde cate persoane sunteti la masa) pe care le-am fiert 10 minute (cu un minut mai putin decat era indicat pe ambalaj.
  • 2 catei de usturoi
  • un manunchi de broccoli fiert la abur
  • smantana de gatit 200 gr
  • curry (la mine in retete e nelipsit)
    sofran
  • sos de soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata:

Dupa ce pastele au fiert in apa cu sare,intr-o tigaie am pus putin ulei de masline in care am adaugat usturoiul tocat cubulete mici,am pus apoi sos de soia (gustati sa nu va iese prea sarat daca ati adaugat sare si la paste),curry si la urma pastele pe care le-am lasat cam 1 minut in total pe foc (in contul minutului de la fiert),sofran (pentru o culoare mai frumoasa). Am adaugat apoi smantana de gatit si broccoli rupt in buchetele mici.

Pentru pulpe:

am marinat pulpele in sos soia,

  • curry,
  • whisky
  • ienibahar

Dupa ce le-am scos din marinata le-am imbracat in feliute de pastrama de porc si le-am asezat intr-o tava de cuptor,am tocat peste ele si 3 catei de usturoi si am turnat restul de marinata in care au stat pulpele,putina apa apoi am dat la cuptor pentru o ora la foc foarte mic.

Rezultatul se vede mai jos 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu broccoli si ciocanele imbracate in pastrama afumata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla parmigiana - pui cu parmezan