Paste cu cremă de năut..

de Adele in Paste, 18 Aug 2014 | 914 vizualizari

 

Ceva rapid si usor numai bun pentru sezonul estiv.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de conserva de năut
  • 1 catel de usturoi
  • 250 gr paste scurte
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cremă de năut..:

Pentru inceput punem o oala cu apa pe foc, adaugam si sare si lasam se fiarba.

Cand da in clocot punem pasta pentru 10 minute la fiert.

Intre timp punem năutul intr-un vas si il mixam pana devine cremos. Punem o tigaie pe foc, adaugam uleiul si catelul de usturoi intreg pe care il prajim usor pe ambele parti dupa care il scoatem, punem si nautul si lasam la foc potrivit cateva minute pana se mai ingroasa (10-15 minute).

La sfarsit potrivim de sare si piper si adaugam pasta care a fiert intre timp. Amestecam 1-2 minute pe foc mic. Dam la o parte si daca va place se poate adauga patrunjel tocat.

Pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu cremă de năut..-0
Paste cu cremă de năut..-1
Paste cu cremă de năut..-2

COMENTARII (20)

Adele 1

19.08.2014, 12:39

Meri

MotanLaOale 1

28.08.2014, 10:53

Adele 1

28.08.2014, 11:05

Motan

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04