Paste cu felii sunca cruda

de mirela suba in Spaghete, 5 Noi 2013 | 2814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pungi de paste (taitei de casa lati)
  • 400 gr felii sunca cred
  • Grand Cucina (smantana pt paste)
  • smantana grasa de 15 % grasime
  • ulei de masline
  • 3 capatani de usturoi
  • 700 gr cascaval Rucar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu felii sunca cruda:

Pastele se pun la fiert cu un praf de sare.

Felii de sunca cred se taie felii de dimensiunea de 1 cm.

Cascavalul se rade. Usturoiul se taie marunt sau se da prin masina de pisat usturoi.

Intr-o tigaie se pune ulei de masline(cativa stropi) apoi se pune usturoiul si felii de sunca cruda,se prajesc si apoi se ia de pe foc si se pun peste pastele fierte si strecurate de apa. Apoi se adauga jumatate din cascavalul ras.

Intr-o alta tigaie sau se poate folosi aceeasi tigaie se pune o jumatate de lingura de ulei da masline si se pune smantana pt paste, Grand Cucina si se amesteca, apoi se adauga restul de cascaval si dupa ce s-a topit se adauga peste pastele si felii de sunca. Se amesteca si se spune in farfurie.

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu felii sunca cruda-0
Paste cu felii sunca cruda-1

COMENTARII (2)

MotanLaOale 1

05.11.2013, 14:30

Bya Ralu 1

05.11.2013, 15:19

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20