Paste cu mix de carne

de -tony- in Penne, 11 Mar 2013 | 3413 vizualizari

 

Cu o seara inainte facusesm friptura...A mai ramas.Asa ca m-am pus de am facut paste...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • mix carne porc cu pui
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa verde
  • 3 catei usturoi
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu mix de carne:

Carnea se marunteste.

Intr-o tigaie punem putin ulei si calim usturoiul.Cind prinde culoare il scoatem.Adaugam ceapa tocata si lasam pina prinde o culoare aurie.Adaugam apoi dovleceii si lasam citeva minute pana ce dovleceii s-au calit si ei.

La sfirsit adaugam carnea.Potrivim de sare,piper.

Separat intr-o oala cu apa fiarta si sarata punem pastele.Le fierbem conform indicatiilor de pe ambalaj.Cind sunt gata le scurgem de apa si adaugam carnea cu dovleceii.

Se servesc fierbinti.

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu mix de carne-0
Paste cu mix de carne-1
Paste cu mix de carne-2
Paste cu mix de carne-3

COMENTARII (11)

Aurelia 07_07 1

11.03.2013, 15:16

Harnic,harnic

Bya Ralu 1

11.03.2013, 15:36

heera 1

11.09.2013, 10:16

este tare buna....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04