Paste cu nuci, conopida si branza albastra

de laylalala in Paste, 27 Oct 2010 | 2379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 1 conopida, spalata si desfacuta in buchetele
  • 100 gr branza albastra (eu am folosit Camembert), sfaramitata
  • 1 lingura miere
  • 100 gr nuci
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu nuci, conopida si branza albastra:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Buchetelele de conopida se fierb aprox. 10 minute pana cand daca se inmoaie usor apoi se scurg si se pastreaza calde.Nucile se prajesc intr-o tigaie fara grasime timp de 2-3 minute pana cand incepe sa li se simta aroma. Pastele fierte se scurg si se amesteca cu 50 gr branza albastra si 1 lingura de miere.Se adauga conopida urmata de nuci.Pastele se servesc presarate cu restul de branza albastra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste cu nuci, conopida si branza albastra 58693
retete culinare - Paste cu nuci, conopida si branza albastra 58694
retete culinare - Paste cu nuci, conopida si branza albastra 58695
retete culinare - Paste cu nuci, conopida si branza albastra 58696
retete culinare - Paste cu nuci, conopida si branza albastra 58697

COMENTARII (6)

giuliana 1

28.10.2010, 10:12

arata bine da de branza albastra nu am mai auzit da vin si asa la o portie

laylalala 1

28.10.2010, 13:07

branza albastra este branza cu mucegai

Ligia Bxl 1

26.11.2010, 09:15

daa branza albastra este o bunatate,dar nu este camembert,este cu totul alt ceva cu gusturi diferite5 furci de la mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55