Paste cu sos de branza si pui

de papabundetot in Penne, 10 Noi 2013 | 1494 vizualizari

 

Nu mai mancasem de mult niste paste si pentru ca masa de ieri a fost ceva mai grea,m-am gandit ca astazi sa fac niste paste,pentru ca sunt mai usoare.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 6 pulpe de pui fara os
  • sos soia,
  • sos tabasco
  • curry,
  • chilly,
  • ghimbir macinat
  • paste barilla
  • 200 ml smantana de gatit
  • 150 gr branza
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sos spicy burbon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de branza si pui:

Pulpele de pui le-am marinat in sos soia,sos tabasco,curry,chilly,le-am lasat cam o ora in aceasta marinata,apoi le-am pus intr-o tava si le-am dat la cuptor la foc mediu,pana s-au rumenit frumos.Cu 5 minute inainte de a opri focul,am pus peste ele sos spicy burbon,foarte aromat, am dat focul foarte mic si am lasat sosul sa aromatizeze bine pulpele.

Intr-o oala am pus apa cu sare la foc,pentru paste,le-am fiert cu 2 minute mai putin decat indicatiile de pe ambalaj.Intr-o tigaie am pus ulei de masline,usturoiul tocat foarte marunt,o lingurita de curry,apoi am scos cu spumiera pastele si le-am pus in tigaie peste usturoi,am pus peste ele branzica rasa,care fiind foarte grasa s-a topit frumos si la sfarsit am adaugat smantana.Am lasat inca 1 minut pastele pe foc amestecand mereu,apoi am oprit focul.

Pastele (pentru ca asa ne plac) le-am servit alaturi de puiul aromat,insa se pot servi numai cu sosul de branza daca nu va place asocierea cu carne.

Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Paste cu sos de branza si pui-0
Paste cu sos de branza si pui-1
Paste cu sos de branza si pui-2
Paste cu sos de branza si pui-3

COMENTARII (13)

diaconta 1

10.11.2013, 21:05

ce mancare buna

papabundetot 1

11.11.2013, 09:18

multumesc dragilor!

Cris2711 1

11.11.2013, 16:05

Imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04