Paste cu sos de legume

de aalliinnaa07 in Paste, 24 Noi 2013 | 6366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • 1 ceapa
  • un ardei gras verde
  • 3 linguri de varza taiata
  • 1 cub concentrat legume
  • 1 morcov
  • bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • verdeata pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de legume:

Pastele se fierb conform instructiuniilor de pe pachet. Intre timp pregatim sosul: taiem marunt ceapa, varza si ardeiul, morcovul il dam pe razatoare  si le punem la calit in ulei. Lasam sa se inmoaie si apoi presaram concentratul de legume si turnam 100 ml apasi se lasa sa fiarba. In sos adaugam bulionul cu putina apa, dupa ce legumele s-au fiert se mai adauga sare daca este nevoie si mai lasam la fiert inca 5 minute.

Sosul se toarna peste paste si se serveste cu verdeata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu legume