Paste cu vinete si ricotta

de Andreea Caroline in Paste, 16 Iun 2016 | 854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste
  • 250 gr ricotta
  • 1 vanata mare
  • 30 gr parmezan
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu vinete si ricotta:

Punem o oala cu apa la fiert.Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si pastele. Le fierbem conform timpului indicat pe ambalaj. 

Intre timp, spalam vanata, indepartam capetele si o taiem in cuburi mici.

Punem o tigaie cu ulei la incins si adaugam cuburile de vanata.Lasam sa se caleasca usor, dupa care le scoatem pe un servet de hartie. 

In aceeasi tigaie punem ricotta cu doua linguri cu apa si amestecam usor pana ce devine o crema. Adaugam apoi parmezanul si amestecam in continuare. 

Pastele, cand au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu ricotta .

La final punem si cuburile de vanata si amestecam totul. 

Se servesc calde.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste cu vinete si ricotta 447461
retete culinare - Paste cu vinete si ricotta 447462
retete culinare - Paste cu vinete si ricotta 447463
retete culinare - Paste cu vinete si ricotta 447464
retete culinare - Paste cu vinete si ricotta 447465
retete culinare - Paste cu vinete si ricotta 447466
retete culinare - Paste cu vinete si ricotta 447467

COMENTARII (19)

-Marius- 1

17.06.2016, 08:14

dantes 1

18.06.2016, 13:32

Bune!

Andreea Caroline 1

21.06.2016, 09:03

Dantes

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S