Paste din orez cu sparanghel

de - TABITA - in Mancaruri de post, 2 Noi 2013 | 2793 vizualizari

 

Imi plac pastele din orez. E prima oara cand am mancat sparanghel si mi s-a parut interesant gustul. Asa ca nu a putut rezulta decat ceva foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste de orez
  • 6 fire sparanghel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste din orez cu sparanghel:

Pastele de orez se pun in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. 

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt.

Morcovul se da pe razatoarea mica.

Intr-o cratita sau intr-o tigaie se pune putin ulei la incins, se pune ceapa. Cand ceapa devine translucida, se pune si morcovul si se lasa sa se caleasca.

Sparanghelul se spala, se curata de partea lemnoasa, se taie in bucati mai mici si se pune in putin ulei incins pana se inmoaie putin.

Se amesteca toate si se condimenteaza dupa gust.

Se pot servi simplu sau alöaturi de un sos care va place.

Eu le-am servit alaturi de sos olandez.

 

 

 

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274285
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274286
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274287
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274288
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274289
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274290
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274291
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274292
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274293
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274294
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274296
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274297
retete culinare - Paste din orez cu sparanghel 274298

COMENTARII (16)

- TABITA - 1

02.11.2013, 19:31

Multumesc Claudia

Lia_ 1

03.11.2013, 09:14

n-am gatit niciodata sparanghel

- TABITA - 1

03.11.2013, 12:45

Lia e bun si sanatos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D