Paste "Osso Buco" umplute cu carne

de violeta30 in Paste, 29 Mar 2016 | 253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste tubulare
  • 500 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa mare
  • 400 gr rosii in bulion
  • 2-3 linguri ulei
  • 300 gr cascaval
  • 1 cana de apa
  • vegeta sau delikat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste "Osso Buco" umplute cu carne:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Curatam ceapa, o spalam si o tocam cubulete. Punem la prajit in 2-3 linguri de ulei pana devine sticloasa, adaugam carnea tocata si amestecam bine. Cand e aproape gata, condimentam cu sare si piper si adaugam 3/4 din rosiile in bulion. Lasam la fiert pana scade binisor lichidul.

Umplem pastele tubulare, cu ajutorul unei lingurite, amestecul de carne si le asezam in tava in picioare. Cand am terminat de asezat adaugam apa cu putina vegeta, imprastiem restul de rosii in bulion peste pastele umplute, apoi presaram cascavalul intr-un strat generos. Dam la cuptor pana capata o culoare aurie.

Se serveste cu mare pofta !

 

TIPS-URI

1

Pastele tubulare le gasiti la Kaufland. Eu le-am primit de Craciun si nu stiam ce sa fac cu ele. Am avut o idee excelenta. Au iesit nemaipomenite ;)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435861
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435862
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435863
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435864
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435865
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435866
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435867
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435868
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435869
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435870
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435871
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435872
retete culinare - Paste "Osso Buco" umplute cu carne 435873

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

30.03.2016, 13:36

MotanLaOale 1

31.03.2016, 14:50

noiinbucatarie 1

06.04.2016, 16:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D