Pastrav prajit cu mujdei

de Sylvia in Pastrav, 10 Mar 2010 | 45716 vizualizari

COMENTARII (11)

silvi0ara 1

10.03.2010, 12:02

Ce bine arata.

Teo 1

10.03.2010, 12:16

vai, ce-mi place!de cand ma stiu pestele il'' inghit pe nerasuflate''!si cu mamaliga alaturi... masa romaneasca, frate!

rivka 1

10.03.2010, 12:36

madi_marin 1

10.03.2010, 13:27

mama mama ....ce bunatate....peste cu mujdei si mamaliguta.....ca la noi la romani, fratilor!...

mihaelar63 1

10.03.2010, 16:54

de la mine toate furculitele acasa si mamaliguta e mai galbena , nu ?

susu 1

10.03.2010, 17:44

Foarte bun. Am mancat iarna asta 2 kg de usturoi si nu exagerez deloc. Cumpar cate 2 funii de usturoi si intr-o saptamana nu mai am. Mancam foarte des mujdei de usturoi si lamaie care sunt bune pe vremea asta.

nadina73 1

11.03.2010, 00:24

super prezentare ,arat grozav de bine ,gustul nici nu se mai dicuta

Bucataras Medi 1

12.03.2010, 16:48

un deliciu.............mor de pofta...............

Panacris 1

30.03.2015, 08:09

dantes 1

09.04.2017, 07:28

Super!

kytz 1

09.04.2017, 14:50

Și eu cred la fel...nimic nu egalează la gust și textură păstrăvul nostru!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit