Pateuri rapide cu branza feta

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 19336 vizualizari

 

Bune de rontait!

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj congelat
  • un ou
  • 100 g branza feta
  • 50 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri rapide cu branza feta:

Aluatul se lasa la dezgetat, apoi se taie in lungime pe jumatate. Oul se bate bine cu branza feta maruntica, pana se obtine o compozitie cremoasa. Se unge foaia de aluat cu aceasta compozitie, se ruleaza pe lungime, apoi se taie cu cutitul in rulouri de 3-4 cm. Se aseaza in tava pe hartie de copt, se presara cascaval ras si se pune tava in cuptorul incins, la foc mediu, pana se umfla si se rumenesc usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri rapide cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Oana 1

11.01.2010, 00:57

Teo, pai cand am mai cumparat? Cred ca n-am mai folosit de cativa ani...dar Vlad tot da tarcoale la o patiserie de langa piata...si am zis ca mai bine i le fac eu

Ellena 1

25.10.2010, 23:30

buna oana,am facut si eu pateuri dupa reteta ta, f.bune

elena1988 1

03.03.2011, 18:00

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covrigei sarati